Categorii
important

Politica donațiilor

Înainte să efectuați o donație, fie pentru a susține comunitatea ori un server al comunității noastre, trebuie să fiți de acord cu termenii și condițiile noastre. În momentul în care ați efectuat o donație, înseamnă că ați citit și ați acceptat termenii și condițiile impuse de noi.

Toate donațiile primite sunt folosite în scopul întreținerii și/sau dezvoltării comunității, aceste două aspecte incluzând:

  • plata și îmbunătățirea la nevoie a hostului;
  • achiziționarea diferitelor teme ori plugin-uri;
  • întreținerea serverelor;
  • achiziționarea de promovări și/sau alte materiale promoționale;

Termeni si condiții (ToS)

  1. Donațiile sunt strict opționale. Nimeni nu este obligat să doneze, iar noi nu suntem obligați să vă răsplătim pentru donația făcută, de aceea, avem dreptul să facem modificări la recompensa dvs. (asta doar dacă este strict necesar).
  2. Orice donație făcută este IRETURNABILĂ din motive de securitate, așadar, gândiți-vă de două ori înainte de a face o donație!
  3. Indiferent de faptul că ați donat, sunteți obligați să respectați regulamentul impus de administrația noastră, în caz contrar, veți fi sancționat conform regulamentului indiferent că ați susținut comunitatea.

* Termenii și condițiile pot suferi modificări pe parcurs, așa că este important să recitiți acest post din când în când.

Donațiile se efectuează numai pe discord, la adresa Teodor#1003 în ceea ce privește comunitatea și serverul PLAY.UNREAL-GAMING.RO numai prin metoda PaySafeCard (PIN).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *