Categorii
important

Regulament unreal-gaming.ro

Comunitatea noastră nu tolerează sub nicio formă amenințările, limbajul vulgar ori de cartier, astfel, toate acestea sunt interzise.
Nu aveți voie să faceți glume ce au tentă rasistă. Se acceptă glumele în maximul bunului simț.
Atacul la persoană/certurile pe comunitate sunt strict interzise, inclusiv jignirile la adresa unui server al comunității.
Este interzis să faceţi off-topic în comentariile postărilor de pe blog. Acesta este permis doar pe anumite canale de pe conferința de discord.
Este strict interzisă crearea subiectelor ce incurajează pirateria / programele cracked. Comunitatea unreal-gaming.ro NU încurajeaza sub nicio formă pirateria.
Orice afacere este strict interzisă. (vânzări/schimburi de skin-uri / jocuri / conturi / s.a.m.d.).
Nu aveți voie să folosiți nickname-uri asemănătoare cu cel al membrilor staff, atât pe blog, cât și pe discord, forum sau pe serverele de jocuri.
Promovarea diferitelor conturi de social-media, canale de youtube, twitch etc. este posibilă DOAR în situația în care sunteți afiliat comunității noastre. În caz contrar, veți fi sancționați cu BAN-IP global.
De asemenea, nu aveți voie să faceți reclamă la alte servere pe discord / blog / forum ori pe serverele afiliate comunității.
Nu aveți voie să abuzați de exploit-uri / bug-uri. În cazul în care descoperiți vreo problemă, datoria voastră este să o raportați unui membru staff.
Atacurile de tip DDoS sau orice alta pagubă produsă comunității se sancționează atât d.p.d.v legal, cât și cu blacklist global.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *